Ирисова диагностика

Filed under: ирисова диагностика — Bezlekarstva @ 0:34

Какво е ирисова диагноза?

Ирисовата диагностика се състои в определяне здравословното състояние на даден човек или животно, чрез тълкуване на промените и оцветяванията в ириса.

Тя не е плод на някаква фантазия на болен ум, както някои погрешно мислят, а резултат на дългогодишни наблюдения и сериозни проучвания.

Откога се практикува?

Първите сведения за тази сравнително “нова“ наука намираме в едно древно египетско предание, датиращо от времето на фараон Тутанкамон, който имал за свой придворен лекар прочутия по онова време жрец Ел Акс. На него се приписва славата за откриването на ирисовата диагностика.

Доколко надежден метод е ирисовата диагностика?

Ирисовата диагностика не е съвършен метод, но той е достатъчно точен и обзорен, т.е. дава информация за всички органи и системи в тялото. Позволява откриване на заболявания в ранен етап и успешното им лекуване.

Човешките очи наистина са огледало…

Преди всичко окото и особено неговият ирис са огледало на здравето, като разкриват с подробности нашето физическо и физиологическо състояние.

Какво е бъдещето на тази „нетрадиционна” наука?

Особено развитие придобиват в наше време иридогенетичните изследвания. За това свидетелстват успешното приложение в Американския противораков център Бетесде на иридографичния метод за диференциална диагностика на вродени и придобити туморни заболявания. Също и отварянето през 1983 г. на Институт за изучаване на иридогенетичните проблеми в Чикаго. Съществуват и серия обстоятелствени доклади за иридологическа оценка на индивидуалната конституция на международния симпозиум по биоенергетика в Монако.

Д-р Венелин Кьосев

Ако споделяте идеите тук – гласувайте със „Свежо“ бутона или сe присъединете към Bezlekarstva във Facebook!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Няма коментари »

Все още няма коментари.

RSS хранилка за коментарите към тази публикация. TrackBack URL

Вашият коментар
Не успявате да продадете имота си? Разберете защо...

Не намирате имот? Научете къде грешите!

Търсите кредит? Прочетете за уловките на банките!www.bezlekarstva.bg във Facebook
  • ЗеолитДиЕс Турс екскурзии полети от варна