За истинските лечители – мисли на Учителя Дънов

1. Потребни са три фактора, за да оздравее човек: Природата, Бог и самият човек. Лекарят е последният, който може да те излекува. След това идва обкръжаващата среда. Ако тия фактори са във вътрешна хармония, всяка болест може да се лекува. За да оздравееш, трябва много същества, видими и невидими, да вземат участие в твоето лекуване.

2. Ако ви кажа, че някой лекар лекува, ще ви заблудя. Лекарят не може да лекува, той само може да ви облекчи, да снеме товара ви, да ви постави в по-хигиенични условия. Природата лекува. Господ лекува.

3. Болката с морфина изчезва, но не се лекува. Причината за нея идва от друго място, но лекарите не я знаят и затова не лекуват. Те успяват само да запушат болката.

4. Вирусът не е клетка, той използва апарата на клетката, за да се храни и размножава, става й господар, и тя умира. Тогава той отива в друга клетка. Спокойствието, вярата, веселието, любовта гонят вирусите, гонят злото.

5. Вярата, смирението, любовта повдигат нисшите вибрации, бавните трептения на организма и са в състояние да излекуват и най-лошата болест.

6. Човешката мисъл е в състояние да изпъди всякаква болка вън от тялото. Има сили в човешкия ум, които са в състояние да изхвърлят вън от организма всякаква зараза и всякаква болест.

7. Чистотата /външна и вътрешна/ е най-хубавото лекарство срещу всички болести. Основният тон на живота се добива чрез чистотата.

8. Всичко да се върши с любов и мярка, без пресилване — това е здраве.

9. Лекувате се с лекарства — това не е лекуване. Това е упражнение. Лекуване е Христовото “Стани и ходи!”

Ако споделяте начина ни на мислене – присъединете се към идеята Bezlekarstva в социалните мрежи!
Споделете тук:

3 коментара

Вземи RSS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.