Българското лекарство против рак – или – какво да мислим за Продан Христов?

Имало открито лекарство за рака…

Дали е така наистина?

Поне така твърдят медиите…

Антималигноцит”!

Българско откритие! Великолепно!

Най-сетне някой се добра до “великия откривател” и направи интервю — понеделник вечер на 25.01.2010г. — “Емигранти” на Карбовски.

Дотук добре…

Обаче възникват смущаващи въпроси, провокирани от интервюто…

Да приемем, че наистина г‑н Продан Христов е открил лекарство за рака.

Защо 86-годишният Продан Христов предпочита да умре, запазвайки формулата на лекарството, само и само да не я получи “някой, който не я заслужава” /цитираме откривателя/?

Кое е по-важно — да въздадем справедливост или да дадем любов — това от християнска гледна точка… и имайки предвид, че не си Господ… или поне не се мислиш за такъв…

Защо здравето и животът на милиони хора са по-малко важни от обидата на един обиден човек?

Защо един опропастен от държавната политика живот трябва да обрича на опропастяване живота на милионите болни от рак?

Може би първият дежурен отговор е Не го обрича Продан Христов, а скапаното ни държавно управление!”. Но къде е благородството да наказваш толкова болни, само защото си обиден от нечие некадърно управление.

То е малко, като да утрепеш децата, само защото от майката нищо не става /простете за меката аналогия/.

Ако Продан Христов даде формулата си на някого /срещу пари, признание или там каквато отплата го прави доволен/ — най-вероятно отново фармацевтичните компании ще намажат.

Защото, да не се заблуждаваме,  именно те ще го произвеждат.

И може би цената му ще  се увеличи многократно. И може би от количеството пари, които можеш да дадеш, ще зависи дали ще живееш, или не.

И някой ще каже  — не е честно!

А нормално ли е в момента да се случва същото, само че с лекарства и терапии, които помагат на едно заболяване, а ти докарват като бонус още десет?!

И не се притеснявайте, че няма да го пуснат на пазара, от страх че ако болните се излекуват, няма да има кой да им купува медикаментите. Раково болната “клиентела” е в такова количество, че ще са осигурени  и децата, и внуците им, и внуците на внуците на тези, които се захванат да го продават.

Какво да дадем в замяна?

Ако има създаден лек срещу рака, който наистина да не вреди — той не може да бъде платен с пари. Ако животът на Продан Христов е пожертван, както той сам го определя, това също не може да се плати с пари.

Единствено благодарността на излекуваните с неговото лекарство може да го компенсира.

Дали Продан Христов е открил лекарство за рака?

Дори отговорът да е ДА, това няма значение, след като от това лекарство няма как да се възползват нуждаещите се от него.

Правилният въпрос е — защо човешкото его отново е най-важното? По-важно от всички възможни и невъзможни ценности.

Един въпрос към хората, които имат или са имали близки, болни от рак:

Ако само и единствено вие знаете рецептата, която ще излекува вашия близък и всички болни по света, но това ще донесе богатство на хора и институции, които не го заслужават — какво ще направите, какво ще изберете?

И за финал…

Към хората, които вече са осъзнали, че няма по-силно лекарство от човешката мисъл и самовнушението.

Докато все още очакваме някой да измисли и да ни даде лек за нашите заболявания…

Докато очакваме някой друг да поеме отговорност за собственото ни здраве и да ни излекува…

Докато близките ни все още пият с шепите всички тези “лекове” на безотговорността …

Наша отговорност е да направим всичко възможно тези “лекове” поне да не вредят.

Ако споделяте начина ни на мислене – присъединете се към идеята Bezlekarst­va в социалните мрежи!

Споделете тук:

37 коментара

Вземи RSS
 1. Бурева

  Подходил/а/ си към проблема твърде емоционално и прибързано хулиш Продан Христов. Упрекваш го, че предпочита да отнесе формулата за лекарството в гроба си, ако не се намери някой, който да плати за нея. Желаещите да им бъде подарена формулата на лекарството са хиляди. Кого да избере? Кой е най-достойния? Каква е гаранцията, че в утрешния ден няма да злоупотреби? Ако ти беше на негово място, как щеше да постъпиш? Аз знам какво е да загубиш близък, болен от рак.

 2. Bezlekarstva

  |Author

  Благодарим Ви за позицията!
  Няма как да се определи най-достойният — дори днес той да е достоен, утре нещата може да се променят. Като в политиката — днес влизаш с идеали, утре вече може и да ги няма. Кой е достоен? Достойни са най-вече болните от рак, достойни са и техните близки, които са всеки ден около тях…
  Благодарим Ви още веднъж!

 3. chi_polina

  Iskam da popitam,za Antimalignocyt.Imaligo ili vse o6te ne? Molq za otgov­or. Blago­darq.

 4. chi_polina

  Razbrah,4e ne e proizvedeno,ili se barkam.No imam dryk vapros koito mno­go sil­no me interesyva.Lekarstvoto poma­gali i za tezi koito sa v posle­den stadii na Rak?

 5. Христо

  Бурева, напълно съм съгласен с теб. Създателят е този, който решава какво да прави с творението си(колкото и дразнещо да звучи понякога).

 6. доктора

  Продан Христов има наследници. Не е нормално да пожертваш едно откритие като неговото заради его. По- нормално е да го предаде на наследниците, те могат да продължат борбата вместо него, за патентоване, признание и прочие. Не е единственият, който е в забвение заради Велико откритие- списъкът е дълъг с такива имена: Никола Тесла, Роял Райф, Илия Вълков, Стефан Маринов и много други. Както виждате има и български имена.

 7. Мисля си ‚че при тази ситуация наи ‑достойно ще бъде да направи още една достойна крачка.Да го продаде на фармацевтична компания или на друга организация за по-ниска цена но с условието че ще се продава на фиксирана цена ‚близка до реалната му стойност.
  Това ще бъде може би по-велико от самото откритие,защото ще бъде достъпно за всички.

 8. Bezlekarstva

  |Author

  Според Продан Христов — към него рядко са се обръщали болни в началните стадии на заболяването, което води до извода, че най-вероятно помага, но разбира се — това не е сигурно.

 9. leo

  Една от истините е, че големите фармацевтични играчи няма да позволят това лекарство да стане факт в скоро време — та нали произвеждат, плащат лицензи и продават хиляди медикаменти, които се прилагат в борбата с рака! Човешкият живот за тях е касичка с особено големи размери и за жалост откритието на българина рискува или да бъде оставено в резерва на чакащите, или да бъде видоизменено, или пък въобще потулено. Не е тайна, че много от медикаментите първо трябва да направят оборот на пазара, докогато се изплатят и придобият определен процент печалба, а чак сетне да се пусне друг…Някои производители дори правят вътрешна конкуренция на собствените си продукти. Написаното в статията е емоционално, ала интересът и парите движат света. Познавам отблизо и болезнено проблема с болен от рак близък и повярвайте, всеки преминал даже курс химиотерапия заслужава цялото уважение на света…А по отношение на българския учен — вярвам, че ще намери достоен начин да остави възможност откритието му да помогне на онези, които всяка сутрин се питат за последен път ли виждат слънцето.

 10. Bezlekarstva

  |Author

  Напомняме на всички, които четат този сайт и коментарите към него, че ние не даваме диагнози, както и не назначаваме лечения — всички коментари приемайте само и единствено като мнения.

 11. Бат Спиро

  Нито пък аз. Не лекувам никой, и имам истински сблъсък с тази болест. Точно и заради това знам едно — празни надежди не трябва да се дават, а всяко твърдение трябва да бъде подложено на независима многократна експертиза, която да го потвърди. Нещо, което се е случило напълно неуспешно за посоченото лекарство тук лекарство. В този смисъл е редно да се отбележи, че лекарството не е преминало успешно нито един медицински тест, поведението на братята е било крайно подозрително (да не кажа друго), и не се препоръчва за лечение от нито един професионалист в областта. От тук нататък всеки си троши своята глава. Болните от рак са отчаяни и по принцип действат ирационално.

 12. viki

  Безумие е да си на 86 години и да разсъждаваш толкова незряло. Има доста непризнати открития и учени, които днес използваме, защото откривателите са проявили разум и благородство. Грозно е възрастен човек да говори такива неща в ефир…щял да носи истината в гроба. Аз бих го нарекла убиец! Да имаш нещо, което може да спаси живот, а да го пазиш в тайна щото не искат да те потупат по гърба…еееееееееее, това как му викате?

 13. Бат Спиро

  Това лекарство е един класически скам, не нетипичен за това време и определено не и единственият направен от посоченият господин. МОДЕРИРАНО

  Ако искате да видите лекарство, което наистина обещава да бори доста видове агресивни ракове, с ефект близък до новите поколения химиотерапия, и базирано на билка, е китайското лекарство против малария — Артемисинин. То вече премина медицински тестове за Малария, текат тестове за рак, в поне 20 лаборатории по света и резултатите са изключително обнадеждаващи.

 14. Галин

  ИКОНОМИКАТА ДВИЖИ СВЕТА ! ИКОНОМИЧЕСКОТО ДЕЙСТВИЕ Е ВОДЕЩО ! НАИВНО Е ДА МИСЛИМ , ЧЕ АКО ПРОДАН ХРИСТОВ ПОДАРИ ФОРМУЛАТА СИ , ТО ПАРИТЕ НЯМА ДА ОТИДАТ ДРУГАДЕ , НО ВЕЧЕ НЕЗАСЛУЖЕНО !

  БЪДЕТЕ РЕАЛИСТИ — АКО ВИЕ СТЕ ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА ТОВА , НИКОЙ ! НИКОЙ ОТ ВАС НЯМА ДА ГО ПОДАРИ !

 15. Вайо

  МОДЕРИРАНО
  Това лекарство НЕ ДЕЙСТВА! Преди години баба ми (която беше на 64 г.) умря в ръцете ни, въпреки че използвахме всички възможни средства за лечение и естествено — и това “лекарство”. Няма да разказвам как стигнахме до него…но този човек е пълне мошенник. Помислете логично — как точно се стига до заключението, че действа, ако не е тествано клинично… Не само това…като знаем къде се “произвеждаше”…

 16. Веселин

  С това лекарство България ще си плати външния дълг и ще стане една от най-богатите държави в света.Редно е да се помисли по въпроса.Дали е истина,че може да лекува рак не знаем.Предполагам,че може да се провери.Не трябва да се пропуска такъв шанс!

 17. NADIN

  това не е ЛЕКАРСТВО!жалко че хората биват заблуждавани по такъв начин!интервю с двама“излекувани”!!!!без точни и ясни доказателства за ползите не може да се говори за “революционно“с‑во срещу рака!още по-малко от човек без медицинско образование!най-долното и жалко нещо е да се подиграваш с надеждата на един човек,особено сериозно заболял.съжелявам,но този самозван г‑н лечител въобще не ми вдъхна никакво доверие,камо ли “сериозните” му открития

 18. минаващ

  В предаването на Карбовски ясно се каза, че лекарството не е панацея. Освен това ако се дозира неправилно и ракът е много голям може да се стигне до смъртен изход при неправилна дозировка, поради отравяне от разлагащия се рак. Това е лекарство, а не вълшебство. Защо трябва да се отнема последния шанс на обречения болен от рак човек, когото лекарите вече са отписали? Нали съставките не са тайна, не може ли някой просто да го разработи наново и да се лекуват хората?

 19. Emo

  Страхотни коментари.Радвам се,че една такава тема предизвиква неистов интерес в прострастовто.Но най-прецизенспоред мен е този на доктора. Хайде първо прочетете кои са Илия Вълков и Стефан Маринов и мисля, че до голяма степен ще си отговорите дали Христо Проданов има право или не .
  За мое съжаление ще се наложи да изпозвам изтъркани клишета,но няма начин.Проблемът и на тримата горепосочени господа е .….….……Държавата.Неможе една държава да бъде нормална без да има национална доктрина .Защото ‚ако бъларските политици се ръководеха от такава сега нямаше да водим тази дискусия .Ами повече от нормално е точно българската държава да застане зад Христо Проданов ‚да му помогне да си защити откритието или да го отхвърли,ако се окаже, че то не действа .Защото когато държавата застане зад един откривател тогава на него няма и да му дойде на ум да го носи в гроба си или където и да е .Нека не говорим за това дали г‑н Проданов има право или не .Пишейки тези редове едиствената дума в главата ми е “Прераждане”.Учителят, Петър Дънов дава следното тълкование :“пре” и “рада”-работа.т.е ти преработваш,доотработваш неща ‚които не си довършил в предишната си трансформация.
  Благодаря,че има толкова будни българи върващи в силата на своето тяло и дух.

 20. Kristiana

  Hora, molq Vi, ne narichaite otkri­ti­eto bul­gar­sko!!!! Dosi­je­ni­eto i uspe­ha sa na Pro­dan Hris­tov, a ne na dur­ja­va­ta, koy­a­to e zabrav­i­la za nego i ne mu e okaza­la nikak­va pod­krepa!!!!!!!!!!

 21. росица

  Държавата- това сме и ние хората.Не трябва да сме безучастни,а да се обединим и да направим нещо. Трябва да се борим.Не да се оправдаваме постоянно с някои друг.Това е шанс за много хора.Шанс за живот.Нима лъчетерапията и химиотерапията са ефективни на 100%?- не,но са законово установени методи на лечение.Защо,замислете се.Трябва да се включим в подписката и да подкрепим каузата.Стана ми обидно и в същото време смешно като прочетох коментара на Бат Спиро,че болните са отчаяни и действат ирационално. Вярно,отчаяние има,когато чуеш диагнозата,но после трябва да решаваш — или се предаваш и чакаш, или продължаваш,борейки се за живота си.А търсейки лек или метод за излекуването си- това значи само едно-че се бориш!Нека се борим всички заедно — за себе си, за децата си,за бъдещето си! Мисля, че само с писане по форуми няма да стане,можем да се свържем със сдружението,да направим подписки по градовете,да организираме митинг. Просто трябва да действаме! Това е нашият шанс,шанс за живот.А живота е най святото нещо!

 22. Киро

  Крайно време е такива тарикати да бъдат съдени с ефективни присъди. Има официално публикувана информация, че препарата НЕ ДЕЙСТВА. Човека е изгонен от Германия и то по времето на тоталитаризма!!!! (и това ако не е яка световна конспирация, здраве му кажи!) Има ясно публикувано изследване, че СН-23 (както е името на препарата) НЕ Е ПОВЛИЯЛО ПО НИКАКЪВ НАЧИН РАК НА ЛАБОРАТОРНИ МИШКИ!!! И въпреки това се предлага на скромната цена от 14000 лева за един курс на лечение. И какво? Трябва ли да търпим това? Не. Този човек и поддръжниците му от Сдружение “Антималигноцит” трябва да бъдат спрени и срещу тях да се повдигнат наказателни производства.
  Ако препарата действаше, при така дадената формула всеки би могъл да го възпроизведе (както направиха САЩ през деветдесетте с едно секретно лекарство против малария, произвеждано от китайците с китайски билки). Случва ли се това? Не. Защо ли? Ами много просто — бистрата водичка не действа.…
  А пък изобщо няма да коментирам що за българин е този, който живее само с парите на обраните си сънародници. Щото ако се опита в Австрия да направи това, със сигурност ще стигне до затвора.

 23. десислава

  Нека хората да се вдигнат и да идат пред министерството!
  Нека всички болни от рак се организират и отидат в един ден там, за да насметат тези бюрократчета, заради които трудът на поредният български гений Продан Христов няма да се оцени, а народът ще страда!
  Държавата сте вие, бе хора! Борисов е зад народа си, зад честните каузи. Подкрепете го. Вдигнете се, смажете бюроктратщината! Законите не са измислени, та човекът да им се подчинява! Законите са измислени, за да служат на човека. Вие сте в правата си — вървете, премажете бюрокрартите и ги принудете да създадат закона, който ще ви подсигури това лекарство!
  АКО ТОВА ЛЕКАРСТВО НЕ БЪДЕ ПАТЕНТОВАНО В ТАЯ ЗАГУБЕНА ДЪРЖАВА, ТОВА ЩЕ ДОКАЖЕ ЗА МИЛИОНЕН ПЪТ, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СЛЕД КОМУНИЗМА Е ИЗПРОСТЯЛ БЕЗВЪЗВРАТНО! ТОВА ЛЕКАРСТВО ДОРИ САМО КАТО БЪДЕЩА ИНВЕСТИЦИЯ ЗА СТРАНАТА, ЩЕ ДОНЕСЕ МИЛИАРДИ В ХАЗНАТА, ЩЕ ПРИВЛЕЧЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ТУКА! ДОРИ САМО ЗА ТОВА!!! ХРИСТОВ каза: “Как може да не е прост човек, на който му даваш живота в ръцете/златото в ръцете/, а той ти обръща гръб и ти казва: а бе, я…”

 24. milenn

  ako e tolko­va sig­uren v otkri­ti­eto si,ne moje li publi4no,pred kameri,da provede le4enie s nqkolko bol­ni i da se prosle­di rezul­ta­ta-denono6t­no s kameri.6te se razbere ved­naj za vinagi.a ina4e sam saglas­na s 14komentar.ako lekarstvo­to e uspe6no,neka nosi ime­to mu-taka slava­ta mu 6te e ve4na,silno kazano.a toi ‑pari iska,na 86g-1mld!Al4nostta 6te pogu­bi sveta!Toi sqka6 go e qd ‚4e dru­gi 6te pe4elqt,kogato nqma da e jiv ve4e.

 25. VALENTINA

  KAK NEVIE SRAM BE BALGARILI STE ILI ZABLUDENI PLAXOVE MISLQ 4E VE4E NESA OSTANALI XORA PO SVETA EDIN DOSTOEN BALGARIN GENII E NAMERIL LEKARSTVO ZADASE LEKUVAME I DASE OPAL4IM SRE6U MATERIALISTITE NIKOI NEE VE4EN VSEKI 6TE OTIDE V GROBA I VSEKI 6TE IMA POLZA OT TOVA LEKARSTVO NO VIE STE ZASLEPENI OT PARITE I VLASTA TAKIVA KATO VAS 6TE UMRAT V ADSKI MAKI.VSI XORA TRQBVA DASE SABUDIM DASE OPAL4IM A NE DASI GOVORIM POMEJDUSI VSEKI SE STRAXUVA DASE NADIGNEM V VSQKO OTNO6ENIE.NE VQRVAM DA NESA OSTANALI SAVESTNI XORA TE SA MNOGO POVE4E OT VSQKAKVI FARMACEVTI4NI KOPMPANII POLITICI I DRUGI NESE STRAXUVAITE DASE NADIGNEM DASE 4UE GLASAT NA NARODA

 26. siso

  moje li nqkoi da mi kaje moje li da se nameri lekarstvo­to i ot kade…6te vi bada mno­go blago­daren za tazi infor­ma­ciq za6toto tova e edin­stve­na­ta mi nade­j­da da spasq edin mno­go cenen 4ovek za men ili pone da opi­tam ;(

 27. Tanq Simeonova

  В България се спускат панацеи Свише, защото сме голям енергиен център. Наскоро ми казаха за една — “Сириус‑Д”. Води се хранителна добавка, защото в Министерството на здравеопазването нямат разрешителни за панацеи иначе със сигурност щяха да й дадат и такъв документ! Това чудо възстановява организма след нелечими заболявания. Неутрилизира вредното въздействие върху организма при лъчетерапия и химиотерапия, раздвижва дори болни от детски паралич! Освен това при рак на гърдата стопява бучки. Изцяло на природна основа е и няма грам химия, лекува клапи на сърце, цироза на черен дроб, автоимунни заболявания, дегенеративни проблеми със ставите и много още нелечими от официалната медицина заболявания.
  Футболната звезда Димитър Бербатов миналата година го закъса с колената и беше пред провал на кариерата му, но се оправил благодарение на дози от чудото. Кардиохирурга Чирков пък имал проблеми със сърцето, но не си сложил пийсмейкър както съветва всеки, който му потропа на вратата, ами пил от панацеята и се оправил
  МОДЕРИРАНО

 28. Bezlekarstva

  |Author

  Опитайте се да бъдете внимателни с “панацеите”. Лекарството за един може да е отрова за друг. Bezlekarst­va уважава мненията на читателите и именно затова ги публикува, но все пак — бъдете внимателни със всичко, което ви се предлага като “готова рецепта” в мрежата.

 29. bechee

  ВАЛЕНТИНА, АЗ КАТО БЪЛГАРКА ПИША НА БЪЛГАРСКИ. НАУЧИ СЕ И ТИ ДА ПИШЕШ НА БЪЛГАРСКИ1

 30. KenHH2

  как да намеря този човек и дали мога да купя лекарството маика ми е болна 

 31. Българския Оригинал

  Ама това с варненската фирма, дето произвеждала уж Сириус‑Д е пълна измама! Не знам какво се съдържа в измисленото Витам‑2, но това е фалшификатът! Тази храна е изобретена от български учен – професор Димитър Димитров, лично съм говорила с него и знам цялата история. Оригиналът е само един и това е ясно – Сириус Д е единственото име. Все едно такситата ОК Супершанс да се рекламират като оригинал и да се предлагат вместо истинската фирма. Нагло е да се краде изобретението на професор Димитров. Но .. хехе… поне щом някой си е направил труда да се опита да го открадне — това е ясен знак, че продуктът РАБОТИ!

  А цитираните регистрационни номера и документи в сайта на витам‑2 принадлежат на Сириус‑Д. Истинския продукт се предлага на много малко места, защото професорът работи с избран ограничен брой лекари и лечители. МОДЕРИРАНО

  Иначе храната наистина е уникална – само най-чисти изолирани аминокиселини, които възстановяват поразената нефункционираща тъкан навсякъде в тялото. Вече от личен опит се убедих – хора с проблеми с очите, стомашен рефлукс, кожни заболявания, запушени артерии, проблеми със стави, сухожилия и тежки травми. Последните два случая са хора след тежки инсулти, които се възстановяват. Няма как да не се говори за Сириус, защото това е храната на бъдещето. И няма грам химия, консервант, хормони, или каквато и да било гадост в състава!

 32. Българския Оригинал

  Ама това с варненската фирма, дето произвеждала уж Сириус‑Д е пълна
  измама! Не знам какво се съдържа в измисленото Витам‑2, но това е
  фалшификатът! Тази храна е изобретена от български учен – професор
  Димитър Димитров, лично съм говорила с него и знам цялата история.
  Оригиналът е само един и това е ясно – Сириус Д е единственото име. Все
  едно такситата ОК Супершанс да се рекламират като оригинал и да се
  предлагат вместо истинската фирма. Нагло е да се краде изобретението на
  професор Димитров. Но .. хехе… поне щом някой си е направил труда да
  се опита да го открадне — това е ясен знак, че продуктът РАБОТИ!

  А цитираните регистрационни номера и документи в сайта на витам‑2
  принадлежат на Сириус‑Д. Истинския продукт се предлага на много малко
  места, защото професорът работи с избран ограничен брой лекари и
  лечители. МОДЕРИРАНО

  Иначе храната наистина е уникална – само най-чисти изолирани
  аминокиселини, които възстановяват поразената нефункционираща тъкан
  навсякъде в тялото. Вече от личен опит се убедих – хора с проблеми с
  очите, стомашен рефлукс, кожни заболявания, запушени артерии, проблеми
  със стави, сухожилия и тежки травми. Последните два случая са хора след
  тежки инсулти, които се възстановяват. Няма как да не се говори за
  Сириус, защото това е храната на бъдещето. И няма грам химия,
  консервант, хормони, или каквато и да било гадост в състава!

 33. Българския Оригинал

  Ама това с варненската фирма, дето произвеждала уж Сириус‑Д е пълна
  измама! Не знам какво се съдържа в измисленото Витам‑2, но това е
  фалшификатът! Тази храна е изобретена от български учен – професор
  Димитър Димитров, лично съм говорила с него и знам цялата история.
  Оригиналът е само един и това е ясно – Сириус Д е единственото име. Все
  едно такситата ОК Супершанс да се рекламират като оригинал и да се
  предлагат вместо истинската фирма. Нагло е да се краде изобретението на
  професор Димитров. Но .. хехе… поне щом някой си е направил труда да
  се опита да го открадне — това е ясен знак, че продуктът РАБОТИ!

  А цитираните регистрационни номера и документи в сайта на витам‑2
  принадлежат на Сириус‑Д. Истинския продукт се предлага на много малко
  места, защото професорът работи с избран ограничен брой лекари и
  лечители. МОДЕРИРАНО

  Иначе храната наистина е уникална – само най-чисти изолирани
  аминокиселини, които възстановяват поразената нефункционираща тъкан
  навсякъде в тялото. Вече от личен опит се убедих – хора с проблеми с
  очите, стомашен рефлукс, кожни заболявания, запушени артерии, проблеми
  със стави, сухожилия и тежки травми. Последните два случая са хора след
  тежки инсулти, които се възстановяват. Няма как да не се говори за
  Сириус, защото това е храната на бъдещето. И няма грам химия,
  консервант, хормони, или каквато и да било гадост в състава!

 34. L

  Прочетете историята на Джонас Солк и сами преценете дали наистина има изобщо нещо открито от Продан Христов.

 35. Григор Попов

  Здравейте,

  Аз доста прочетох за тази хранителнад добавка Сириус‑Д преди да я опитам. Първо достигнах до следния извод, за да е заложено разспространението и по този начин от уста на уста и все пак да има хора които я приемат трябва да има нещо положително там. Не няма да премахне болестта, няма да ви излекува ако това е вашата цела с приема. Ако се на химио или лъче-терапия, да ще Ви облекчи доста, ще се почуствате нормално. Но имайте предвид, че това е хранителна съставка и ако я взимате от хората които я произвеждат, няма да имате проблеми с хора които се опитват по всякакъв начин да ви излъжат само и само да изкарат 20лв от вас, които никъде не декларират. Дори не се знае какво ви дават. Ако ще рискувате с продукта, който между другото не е евтин, направете го чрез производителя МОДЕРИРАНО тук е момче което работи за фирмата, демек работата е сигурна откъм продукта. Колкото до това CH-23, ами то и в Германия съм попадал на разни хора които се опитваха да продават лекарства които спират СПИН за по 22,000 евро и тнт. Докато има пазар, ще има и продукти които се опитват да го завладеят.

 36. Аз

  Да колко пъти се организират протести срещу безмълвният отказ на държавата да застане зад откритието на Христов! Къде бяхме та не отидохме да ги подкрепим? А само спамим по форумите и постовете! И когато ни дойде до главата почваме да го търсиме под дърво и камък!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.