Ракът е лечим, но хапче за него няма!

Има десетки хора, „излекували се“ от рак, без да ползват конвенционалните начини на лечение и тези случаи са описани, заснети, документирани.

Диетологът Харви Даймънд в своя бестселър „Сила за живот“ казва недвусмислено, че е достатъчно да пречистите организма си, да изгоните отровите от тялото си и с рака ви е свършено, но с това хирургът ви няма да се съгласи.

Писателката Луиз Хей се е излекувала от злокачественото си заболяване, променяйки мисловните си нагласи и работейки изключително с позитивни утвърждение, но за този случай личният ви лекар ще каже, че най-вероятно е „объркана първоначална диагноза“.

Д-р Бърни Сийгъл е написал цяла книга с подробно описани „чудодейни” излекувания на „нелечими” злокачествени заболявания — все от неговата практика, но за тях няма да чуете в градската онкология.

Няма хапче за рака!

Нито прахче, нито отвара, нито билка!

И да минете под скалпела – пак не е гаранция, че с това проблемът ви е решен завинаги!

Има немалко раково болни с разсейки или с рецидиви, които добре знаят това.

Не е решение и да режем телата си – варварство е!

Абсурдно е, че хората са готови да умрат, но не и да променят начина си на живот!

Абсурдно е, че хората са готови да умрат, но не и да приемат, че официалната медицина не е всесилна и не знае всичко!

Защото точно това се случва – хората умират от рак, докато чакат да се намери хапче, прахче, отвара, билка или да се измисли машина или скалпел, които да ги излекуват.

А тези, които са се излекували без помощта на медицината, минават в графата „случайности“, „изключения“ или „погрешни първоначални диагнози“.

И така ще бъде…

Докато ракът е определян като „нелечимо заболяване”.

Докато хората чакат някой да дойде и да им излекува рака.

Докато хората са съгласни да умрат, но не и да се пречупят и да променят начина си на мислене и да приемат, че има и друг път, освен начертания от „официалните медицински величия“!

Ако споделяте начина ни на мислене – присъединете се към идеята Bezlekarstva в социалните мрежи!
Споделете тук:
Facebook
Google+
http://bezlekarstva.bg/2014/07/24/%d1%80%d0%b0%d0%ba%d1%8a%d1%82-%d0%b5-%d0%bb%d0%b5%d1%87%d0%b8%d0%bc-%d0%bd%d0%be-%d1%85%d0%b0%d0%bf%d1%87%d0%b5-%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b5%d0%b3%d0%be-%d0%bd%d1%8f%d0%bc%d0%b0/
Twitter
svejo.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *